منو اشيا عمودي
دیدار مسؤولان دانشگاه پیام نور با خانواده شهید خلیل تختی‌نژاد/
پدر شهید: خلیل وصیت کرده بود که بیمه عمرش پس از شهادت صرف نیازمندان زادگاهش شود

.

به گزارش خبرگزارى فارس از بندرعباس، دکتر منصور فرهادى رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان امشب به اتفاق جمعی از کارکنان این دانشگاه در آستانه دهه مبارک فجر با خانواده شهید خلیل تختی‌نژاد دومین شهید مدافع حرم در هرمزگان دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در این دیدار گفت: یقین دارم شهید تختی‌نژاد اگر امروز در میان ما بود در امر خدمت‌رسانی به محرومان هرمزگان در صف اول قرار می‌گرفت.

منصور فرهادى در ادامه تاکید کرد: ما به‌عنوان مدیران دستگاه‌های استان، بدهکاران به نظام و انقلاب هستیم در حالیکه خانواده معظم شهدا سهام‌داران و مالکان اصلی این نظام و انقلاب و مملکت هستند.

وى از پدر معظم شهید تختی‌نژاد دعوت نمود به‌عنوان یک فرد خوش‌فکر و برنامه‌ریز در اتاق فکر دانشگاه حضور داشته باشند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان با اشاره به اینکه دانشگاه پیام نور کارخانه انسان‌سازی است، گفت: در مسیر تربیت علمی و فرهنگی فرزندان این استان همه تلاش خود را به کار خواهیم بست تا افرادی متخصص و متعهد تربیت کنیم و در این مسیر شهید تختی‌نژاد الگوی بسیار ارزنده‌ای است.

در ادامه این دیدار پدر شهید خلیل تختی‌نژاد با اشاره به اینکه شهید ما خیلی مظلومانه به شهادت رسید، گفت: داعش بدن شهید را به آتش کشیده بود که حتی مادر ایشان نتوانست بعد از شهادت با ایشان خداحافظی کند و ما از اینکه شهید به‌خاطر دفاع از انقلاب و نظام داده‌ایم راضی و خوشحالیم و هدف ما رضایت خداست.

وی به یاد و خاطره شهید پرداخت و به بیمه عمر شهید اشاره کرد و افزود: شهید تختی‌نژاد در وصیتنامه‌اش، بیمه عمر خود را به سه قسمت تقسیم کرده بود، بخشی از آن صرف فقرای بخش تخت، بخشی از آن صرف هزینه تعلیم و تربیت قاری و حافظان قرآن و مابقی هم صرف هزینه مسجد حضرت حمزه کرده بود.

این پدر شهید در ادامه اظهار داشت: دخترم فارغ‌التحصیل دانشگاه پیام نور است و این واحد دانشگاهی یک دانشگاه علمی و ارزشی است.

پدر شهید تختی‌نژاد با ابراز خرسندی از سخنرانی دکتر فرهادی در حضور رئیس‌جمهور تصریح کرد: بسیار خوشحال شدم که یک نیروی نخبه و دانشگاهی حرف دل ما مردم را به گوش مسؤولان کشور و دولت رساند که لازم می‌دانم از انتصاب وی به‌عنوان سکاندار دانشگاه پیام نور مراتب تقدیر و تشکر از را استاندار هرمزگان، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و مسؤولان دانشگاه در کشور داشته باشیم و ما خانواده‌های شهدا اعلام حمایت خویش را از تمامی نیروهای ارزشی و انقلابی اعلام می‌داریم و خواستار انتصاب نیروهای بومی بیشتر در سطح استان و کشور هستیم.