منو اشيا عمودي
ورود
اخبار فرهنگی
1400/8/17 دوشنبه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور:
هدایت، نظارت و حمایت سه ماموریت اصلی دفتر نهاد است/ نقش بی بدیل بانوان در تحقق اهداف انقلاب اسلامی

.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور گفت: نهاد مرجع و مامن دانشگاهیان است و نخستین جایی است که می تواند منبع امیدی برای مجموعه دانشگاه اعم از دانشجویان، کارمندان و اساتید باشد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین نبوی در دیدار شورای مطالعات زنان واحد خواهران نهاد رهبری با رئیس دانشگاه پیام نور افزود: هدایت، نظارت و حمایت سه ماموریت اصلی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به نقش بی بدیل بانوان در تحقق اهداف انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار داشت: بانوان دانشگاه پیام نور در قامت عضو هیات علمی و یا کارمند، مقید به ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و متعهد خدمت به مخاطبان دانشگاه هستند و می توانند در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام آموزش عالی کشور موثر باشند.